Steve Perry na svom Youtube kanalu nastavlja fantastičnu edukativnu seriju za sve fotografe, kako početnike tako i one nešto naprednije korisnike koji još nisu “pohvatali” baš sve tajne svojeg fotoaparata. U najnovijem videu Steve objašnjava funkciju kompenzacije ekspozicije, te govori o tome što ona radi i kako radi, zašto bi ju i kad trebalo koristiti, koje kontrole fotoaparata ta funkcija podešava, zašto nekad naizgled ne radi ništa i što učiniti ako se to dogodi, te u kojim slučajevima je upotreba ove funkcije bolje rješenje nego korištenje klasičnog manualnog moda.

U samo 2 dana Steveov video je skupio nevjerojatno impresivan omjer reakcija od 1100 pozitivnih “lajkova” i svega 3 (tri) negativna, što dovoljno govori o simpatijama njegovih pratitelja s kojima ga nagrađuju u svakom novom videu. Fanstastične prezentacije i objašnjenja uz pregršt detalja i savjeta koje možete iskoristiti odmah danas u praksi, nalaze se na Steveovom youtube kanalu, gdje možete vidjeti i zadnji video o kompenzaciji ekspozicije, ili ga možete pogledati ovdje na dnu teksta. Link na pridruženi članak na Steveovom web portalu je ovdje.

Steve se specijalizirao za Nikon fotoaparate, ali ogromna većina njegovih savjeta je potpuno upotrebljiva i na foto opremi drugih proizvođača, a također ako volite snimati divlje životinje, dodatno ćete se oduševiti njegovim sadržajem. MeteoAdriatic daje najveće preporuke!