Nakon što je firma koja je izradila mobilnu aplikaciju “Meteo Adriatic” preorijentirala svoje poslovanje, ostali smo bez programera za održavanje i daljnji razvoj iste. Trenutačno nemamo osobu koja se bavi izradom mobilnih aplikacija, te nam je potrebna suradnja. S obzirom da je cijeli MeteoAdriatic nekomercijalan projekt koji se financira kako god se stigne i stvara značajne novčane troškove autoru (zakup web servera i drugo), novca za plaćanje programera nema.

Treba napomenuti, da je u zadnjoj verziji aplikacije popis lokacija, modela, karata i svega ostalog što je bilo u planu dinamički održavati kroz konfiguracijske datoteke na serveru, nažalost hardcodirano u kodu aplikacije (pretpostavljamo, zbog brzine bolje startanja iste da se izbjegne učitavanje konfiguracije sa servera). Posljedica toga je da ne možemo mijenjati doslovno ništa… ni dodati, ni oduzeti.

Izvorni kod aplikacije je postavljen na Github i ako postoje zainteresirani programeri koji su voljni volontirati u unaprijeđenju i održavanju iste, molimo da nam se jave!

Sama aplikacija u zadnjoj verziji još uvijek dostupna je za instalaciju putem Google Play-a i Apple Store-a na računima firme koja je izradila aplikaciju.